Sedinte foto de Craciun in aer liber

Sedinta foto de Craciun Greenpot Wedding Barn Dana Sacalov

Loc magic: The Green Spot Wedding Barn

Sedinte foto de Craciun in aer liber

Start rezervări pentru ședințele foto de Crăciun  la una dintre locațiile mele de suflet! <3

Mini-sesiunile de Crăciun sunt modalitatea perfectă de a surprinde amintiri faine ale familiei voastre într-un mod relaxat. Aceste sesiuni sunt grozave pentru cei care doresc să obțină niște portrete frumoase ale micuților lor sau să încerce ceva diferit înainte ca toată lumea să se așeze în fața șemineului în acest sezon de Crăciun.

Sărbătorește sezonul Crăciunului cu o mini-ședință foto în aer liber. Sesiunea ta se va desfășura într-un cadru natural rustic cu familia sau prietenii tăi incluși. Mini-ședințele de Crăciun sunt modalitatea perfectă de a surprinde momente sincere alături de cei dragi. Reuniți-vă familia sau prietenii în cadrul nostru festiv, unde veți avea timp să vă distrați – asigurându-vă că aveți fotografii spontane și amintiri frumoase.

Sedinta foto de Craciun Greenpot Wedding Barn Dana Sacalov

Ședințele foto de familie realizate de mine sunt relaxate, și surprind povestea familiei prin fotografii simple, naturale.

Dacă aveți întrebări despre modul de lucru sau doriți să aflați mai multe detalii legate despre ședințele foto de familie, atunci vă rog nu ezitați să îmi trimiteți un mesaj sau să mă sunați. 

Cu drag,

Dana