Dana Sacalov fotograf Bucuresti (1)

DESPRE MINE

Mamă, soție a celui mai răbdător om de pe planeta aceasta, și fotograf din pasiune. Îmi plac poveștile frumoase în general. Și tare mă bucur că pot să iau parte la scrierea multora dintre ele alături de voi.

Abordarea mea fotografică este una documentară, astfel încât realitatea va fi păstrată așa cum este pentru a ți-o putea aminti peste ani și ani. Mirosul de cafea, firul de păr nearanjat, ridul acela de expresie format de la prea mult râs sau zâmbetul sincer, toate acestea le vei regăsi în povestea ta.

Live Love Laugh – sau Dana Sacalov Photography 

Aici sunt eu, cea care este îndrăgostită de acele expresii, sentimente, emoții pe care le poți surprinde prin fotografia de portret și care mă fac să le caut în fiecare persoană care îmi iese în cale. De fiecare dată îmi imaginez cum ar arata în fotografiile mele. Aș reuși oare să îi arăt sufletul, personalitatea, starea de spirit printr-un portret? Acest lucru mă face să vreau să fotografiez mai mult. De aceea am ales  fotografia de botez și de familie, acolo unde emoțiile sunt la ele acasă, unde tot ce trebuie să faci este să fii deschis la dragostea și lumina care te înconjoară! De asemenea, am ales fotografia de nuntă într-un stil care îmbină reportajul și instantaneele cu portretele și imaginile de detaliu, pentru a culege poveștile fiecărui cuplu în parte cât mai natural și autentic.

Live Love Laugh … E ceva care mă leagă de aceste cuvinte. Știu că în viață dai de foarte multe lucruri frumoase dar și de răutăți, obstacole, însă prin cuvintele acestea simple cred că putem înțelege tot scopul vieții noastre: să trăiești, să iubești și să râzi (sună mai bine decât cele 10 porunci ) … restul vine de la sine …

Vă invit cu drag să rămâneți alături de mine dacă vă place ceea ce fac.  Nu uitați niciodată momentele fericite din viața voastră! Eu sigur nu fac acest lucru!
Fotografiez, iubesc și prețuiesc! Și împart cu VOI!

Dacă vrei să mă cunoști și îți place ceea ce fac, aștept cu drag să mă contactezi!

SUNĂ

Telefon: 0745 036 445

Scrie-mi un mesaj

Scrie-mi câteva detalii despre evenimentul tău, sau ședința foto pe care vrei să o rezervi.

Email: contact@danasacalov.ro

error: Continut protejat prin CopyScape