Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov

FOTOGRAFIE DE NUNTĂ

Live love laugh 🙂 Cam asta trebuie să faceți voi 😛 Și eu mă ocup de restul 🙂 Este povestea voastră!

Stilul meu este unul documentar, simplu și natural. Apreciez simplitatea, de cele mai multe ori mă ghidez după expresia „less is more”, astfel încât naturalul și emoția pot să iasă în evidență în cele mai pure forme ale lor.

De la primul contact dintre noi, încerc să îmi dau seama dacă suntem pe aceeași lungime de undă :)) astfel încât să ne înțelegem ok.

De aceea țin foarte mult să ne cunoaștem și în persoană înainte de a ne hotărî. Nu ascund nimic și de aceea este foarte important ca voi să știți de la început cine sunt și ce așteptări să aveți de la mine.

Un lucru pe care îl consider foarte important este ca tu și invitații tăi să vă simțiți confortabil în fața camerei, așa că metoda mea de lucru este discretă, calmă și prietenoasă, asigurându-mă totodată că îți documentez ziua nunții la maxim și că nu ratez vreun moment important:)

Ca oameni, nu ne amintim tot ce trăim, dar fotografiile servesc ca mementouri puternice. Fotografiez pentru a mulțumi cuplul/familia cu care lucrez, pentru a le oferi o experiență amuzantă și personală. Fotografiez pentru familia care iubește mireasa și mirele și pentru familia care urmează să vină. Când documentez o nuntă, imi dau seama ca las amintiri care vor trăi timp de ani, decenii și, eventual, secole. Fotografiez pentru a îngheța timpul, un moment care nu se va întâmpla niciodată la fel în viața ta. Ca și cum ar fi o fereastră pe care o poți privi din afară și vei vedea o amintire, o parte din viața ta, prietenii tăi, părinții tăi sau chiar bunicii tăi și o vei experimenta din nou peste tot. 

Fotografiez oriunde în țara și în afara acesteia. Întotdeauna mi-a plăcut să surprind naturalețea și esența familiilor în general, așa că sunt nerabdătoare să vă cunosc și să descopăr și povestea voastră, oriunde v-ați afla! 

Dacă stilul meu de fotografie îți place și este ceea ce căutai, mi-ar plăcea să ne auzim. Lasă-mi un mesaj și putem vorbi despre nunta voastră! <3

Cu drag,