FOTOGRAFIE DE BOTEZ

Mă simt atît de norocoasă că pot face fotografie de botez! Momentul acesta trece atât de repede, dar noi, fotografii de familie reușim să surprindem acele emoții care merită să fie păstrate peste ani și ani, dar și toate gândurile și privirile frumoase care au fost îndreptate către copiii noștri!

Stilul meu este unul documentar, simplu și natural.

Apreciez simplitatea, de cele mai multe ori mă ghidez după expresia „less is more”, astfel încât naturalul și emoțiile pot să iasă în evidență în cele mai pure forme ale lor. Unele dintre imaginile pe care familiile mele le-au iubit cel mai mult sunt cele spontane, și totuși în acelasi timp, naturalețea momentului m-a ajutat să surprind un moment unic, o emoție specială. Sunt momentele în care se așteptau cel mai puțin să le fac o poză, dar care le-au oferit fotografia lor preferată.   Vreau să vă arăt și vouă câteva dintre familiile faine pe care am avut ocazia sa le fotografiez anii aceștia. Mă bucur de fiecare data când am norocul să întâlnesc oameni așa frumoși și veseli! Vă mulțumesc tuturor !!!

Dacă îți place portofoliul meu, te aștept cu drag să mă contactezi pentru o oferta personalizată. Tot atunci putem discuta orice nelămuriri ai legate de eveniment.

BAPTISM STORIES

error: Continut protejat prin CopyScape