Wedding stuff: La ce să te aștepți când lucrezi cu mine? 🙂

Am trecut și eu prin această faină dar și foarte stresantă experiență sau cum spun americanii, “I have been in you’re shoes” și știu exact cât de dificil este să găsești un fotograf care este dispus să fie dedicat 100% evenimentului tău, dar să fie și o potrivire bună cu personalitatea ta. De aceea, mi-am propus să ofer o sedință foto de cuplu gratuită înainte de nuntă, deoarece consider că este foarte important să ne cunoaștem și să interacționăm înainte de ziua nunții. În acest mod, ajungem să aflăm ce abordare e cea mai bună pentru tine și perechea ta și ce vă face mai confortabil în fața camerei. Este, de asemenea, și o ocazie să ne distrăm și să creăm amintiri frumoase!

Nunta in stil rustic la The Green Spot Wedding BARN Ciolpani Bucuresti

Fotografie documentara de nunta fotograf profesionist Dana Sacalov. Nunta cu accente rustice la The Greenspot Wedding Barn

Ca oameni, nu ne amintim tot ce trăim, dar fotografiile servesc ca mementouri puternice. Fotografiez pentru a mulțumi cuplul/familia cu care lucrez, pentru a le oferi o experiență amuzantă și personală. Fotografiez pentru familia care iubește mireasa și mirele și pentru familia care urmează să vină. Când documentez o nuntă, imi dau seama ca las amintiri care vor trăi timp de ani, decenii și, eventual, secole. Fotografiez pentru a îngheța timpul, un moment care nu se va întâmpla niciodată la fel în viața ta. Ca și cum ar fi o fereastră pe care o poți privi din afară și vei vedea o amintire, o parte din viața ta, prietenii tăi, părinții tăi sau chiar bunicii tăi și o vei experimenta din nou peste tot.

Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov

Voi. Povestea voastră e tot ce contează. De fiecare dată la întâlnirile cu voi, majoritatea îmi spun că ei nu știu să stea la poze, ei nu sunt fotogenici, etc. Știu, și eu zic la fel :)) Dar voi trebuie să aveți încredere în mine și să fiți voi înșivă. Trebuie să lăsați deoparte preconcepțiile, ceea ce ați văzut în reviste, în filme sau în alte părți. Voi sunteți unici, așa că voi veți avea fotografiile voastre, așa cum sunteți voi. Nu exista miri urâți, miri frumoși. Toți oamenii sunt frumoși, trebuie să ne vedem doar părțile bune, să nu ne comparăm cu ceilalți, pentru că nu suntem la fel. Și acest lucru este unul bun. Suntem noi, originali în felul nostru, frumoși în felul nostru.  E treaba mea să surprind acest lucru.

Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov la Treehouse Cosoba

Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov

Fotografiez oriunde în țara și în afara acesteia. Întotdeauna mi-a plăcut să surprind naturalețea și esența familiilor în general, așa că sunt nerabdătoare să vă cunosc și să descopăr și povestea voastră, oriunde v-ați afla! 

Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov la Casa Vlasia

Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov

Dacă stilul meu de fotografie îți place și este ceea ce căutai, mi-ar plăcea să ne auzim. Lasă-mi un mesaj și putem vorbi despre planificarea unei ședințe foto pentru povestea voastră <3 

Fiecare nuntă este atât de unică pentru fiecare cuplu! De la hambare până la moșii, de la ballroom-uri până la vinării, aruncă o privire peste unele dintre nunțile mele preferate. Pun pariu că nu poți să nu zâmbești în timp ce le vezi.

Cu drag,

Dana