Fotografie de cuplu în București

Fotografia de cuplu reprezintă prilejul de a te elibera de stresul sau agitația din ziua cea mare (nunta), și de a fi relaxat și bucuros, împreuna cu perechea ta. Just us, Save the date, Engagement Shooting, Trash the dress etc. sunt denumiri pentru ceea ce numesc eu o sesiune foto în altă zi decât cea a evenimentului. Aceste ședințe foto sunt ocazia ideală pentru a scăpa de emoțiile din fața camerei. 

„Just us” poate fi ocazia de a anunța în fotografii logodna voastră, sau pur și simplu de a vă spune povestea așa cum sunteți voi :)

În cadrul ședinței „Love the dress” vom crea amintiri faine, într-o locație de mult dorită, relaxați, fără emoțiile din ziua nunții :)

De ce o ședință foto “Save the Date”? 

Principalul motiv este acela de a va anunța logodna în fotografii, evident, însă este și un prilej bun de a îți cunoaște fotograful de nuntă, și de a te obișnui cu stilul său de lucru. Ședința foto înainte de nuntă este și o ocazie ideală de a sparge gheața și de a uita de emoțiile din fața camerei sau pur și simplu un mod excelent de a vă spune povestea așa cum este ea în fotografii, folosind o tematică anume, sau diverse obiecte și accesorii care vă reprezintă. 

De ce o sedinta foto de cuplu? 

Mulți fotografi includ o sesiune foto înainte de nuntă ca parte a pachetului foto, care prezintă o ocazie bună de a-ți vedea fotograful în acțiune. De asemenea, oferă șansa fotografilor de a experimenta unghiurile, pozițiile și alte detalii foto înainte de ziua nunții. Dacă nu v-ați rezervat încă fotograful de nuntă, priviți fotografiile de logodnă ca o șansă să interacționați cu un fotograf pe care vi-l doreați sau îi căruia îi urmărești portofoliul de mai multă vreme, pentru a vedea dacă sunteți compatibili și dacă este ceea ce vă așteptați de la un fotograf de nuntă.

Înainte de a apela la un singur fotograf, discutați cu partenerul dvs. despre tipurile de fotografii de logodnă pe care le-ați dori – regizate sau spontane, formale sau casual. După ce vă dați seama, puteți alege locația perfectă (sau locațiile!) pentru sesiunea foto dinaintea nunții voastre. 

Ședință foto de logodnă

Există foarte puține momente mai importante decât acela când spui „da” iubirii vieții tale. Deși a face fotografii de logodnă, nu este obligatoriu, este o modalitate distractivă de a anunța veștile voastre fericite, de a afișa inelul de logodnă și de a obține câteva imagini superbe cu tine și partenerul tău pentru site-ul tău de nuntă, pentru mărturii sau doar pentru a avea amintiri frumoase cu povestea voastră de logodnă. Imaginile tradiționale de logodnă nu sunt întotdeauna la modă, dar dacă sunteți într-adevăr în căutarea de a vă arăta personalitatea ca un cuplu, și doriți ca fotografiile voastre înainte de nuntă să vă reprezinte, mai jos vei găsi câteva idei neașteptate care pot fi toată inspirația de care ai nevoie.

Ședința foto SAVE THE DATE

Fie că sunteți în căutarea de fotografii confortabile, intime pe canapeaua dvs. din apartament, fie că planificați o ședință foto într-o destinație pe care o visați împreună cu partenerul vostru (da, puteți face asta!), mai jos sunt câteva idei pentru ședința foto SAVE THE DATE și nu numai: 

  • Ședință foto tematică
  • Ședință foto într-o destinație interesantă: unde a pus întrebarea, la mare, la munte, într-un camp de maci/lavandă/grâu/floarea soarelui
  • Ședință foto în spațiul urban
  • Ședință foto indoor (acasă, muzeu, ceainărie, castel, palat, conac, pub, airbnb)
  • Ședință foto în studio

Ședință foto de cuplu în aer liber

Dacă nu doriți să petreceți o zi în studioul unui fotograf sau într-un loc indoor, multe cupluri apreciază obiectivele turistice, sau experiențele în aer liber. Puteți încerca să surprindeți acestea ca parte a sesiunii voastre de logodnă sau de cuplu. 

Când sunt înconjurate de natură, posibilitățile pentru fotografii memorabile sunt interminabile. Puteți vizita un parc sau o grădină botanică. Dacă locuiești lângă mare sau lângă un lac, fundalurile de pe malul apei creează un fundal liniștitor (și tematic). Puteți alege, de asemenea, să ajungeti în locul vostru preferat din centrul orașului, fie pentru o abordare modernă, fie pentru istorie. Dacă nu sunteți sigur care locație în aer liber ar fi cea mai bună, fotograful vostru ar putea fi în măsură să sugereze alte locuri în care a mai fotografiat și în care ați putea merge.