Fotografie de nuntă

Ședință foto de nuntă

Am trecut și eu prin această faină dar și foarte stresantă experiență sau cum spun americanii, “I have been in you’re shoes” și știu exact cât de dificil este să găsești un fotograf care este dispus să fie dedicat 100% evenimentului tău, dar să fie și o potrivire bună cu personalitatea ta. De aceea, mi-am propus să ofer o sedință foto de cuplu gratuită înainte de nuntă, deoarece consider că este foarte important să ne cunoaștem și să interacționăm înainte de ziua nunții. În acest mod, ajungem să aflăm ce abordare e cea mai bună pentru tine și perechea ta și ce vă face mai confortabil în fața camerei. Este, de asemenea, și o ocazie să ne distrăm și să creăm amintiri frumoase!

Fotograf profesionist

Ca oameni, nu ne amintim tot ce trăim, dar fotografiile servesc ca mementouri puternice. Fotografiez pentru a mulțumi cuplul/familia cu care lucrez, pentru a le oferi o experiență amuzantă și personală. Fotografiez pentru familia care iubește mireasa și mirele și pentru familia care urmează să vină. Când fac fotografiez, îmi dau seama că las amintiri care vor trăi timp de ani, decenii și, eventual, secole. Fotografiez pentru a îngheța timpul, un moment care nu se va întâmpla niciodată la fel în viața ta. Ca și cum ar fi o fereastră pe care o poți privi din afară și vei vedea o amintire, o parte din viața ta, prietenii tăi, părinții tăi sau chiar bunicii tăi și o vei experimenta din nou peste tot. 

Voi. Povestea voastră e tot ce contează. De fiecare dată la întâlnirile cu voi, majoritatea îmi spun că ei nu știu să stea la poze, ei nu sunt fotogenici, etc. Știu, și eu zic la fel :)) Dar voi trebuie să aveți încredere în mine și să fiți voi înșivă. Trebuie să lăsați deoparte preconcepțiile, ceea ce ați văzut în reviste, în filme sau în alte părți. Voi sunteți unici, așa că voi veți avea fotografiile voastre, așa cum sunteți voi. Nu exista miri urâți, miri frumoși. Toți oamenii sunt frumoși, trebuie să ne vedem doar părțile bune, să nu ne comparăm cu ceilalți, pentru că nu suntem la fel. Și acest lucru este unul bun. Suntem noi, originali în felul nostru, frumoși în felul nostru.  E treaba mea să surprind acest lucru.