Fotografie de nunta fotograf Dana Sacalov

Nunta la Conac ~ Iulia si Florin

29 iunie 2019

Atât de mult am așteptat această nuntă!!! De când m-am întâlnit prima oară cu Iulia și Florin, am știut că ne vom înțelege de minune și că ne vom distra! Doi dintre cei mai faini oameni pe care îi vei întâlni vreodată, s-au bucurat alături de familie și prieteni în ziua lor cea mare 😛

Ziua a început cu pregătirile lor, la Conac, o locație superbă, cochetă și cu mult bun gust aranjată. Din cauza emoțiilor, am ajuns cu o ora înainte de slujba la biserică :)) Dar ne-am bucurat de adierea vântului și de norocul că ploaia ne-a ocolit 🙂

Tema nunții a fost „A sky full of stars” așa că nu puteam să nu trecem și pe la superba locație Linea – Closer to the moon.

A fost o zi foarte faină! Oamenii aceștia m-au făcut să mă minunez de bucuria lor, de naturalețea lor și de dragostea pe care o poartă unul față de celălalt!

O nuntă cu multă voie bună, zâmbete și … FLAMINGO, nu… nu Flamingo Boys, dar am avut și ceva asemănător :))

Trupa Friends ne-au încântat cu muzica lor faină și cu un vibe extraordinar, iar Antonio nu a lăsat pe nimeni să stea la mese și a creat un moment cu muulți pași de dans și mămăăăăliiigaaaa :))) !

Pentru Iulia si Florin:

Vă mulțumesc pentru că ați urmat toate solicitările mele ciudate și că v-ați simțit în largul vostru! Sper să vă bucurați de aceste amintiri și să ne revedem cu drag!

Vezi si alte povesti:

error: Continut protejat prin CopyScape