Sesiune foto de familie

Vă invit la o ședință foto de familie, în care să ne simțim bine, și astfel să creăm amintiri frumoase de care să ne bucurăm pe viitor! Momente de neprețuit! Fie că este ziua botezului, o aniversare sau pur și simplu o zi din viața voastră, fotografiile vor păstra esența acelor emoții și vă veți bucura de ele peste ani și ani!

Îmi place să fac fotografie de familie, pentru că îmi aduce întotdeauna aminte de familia mea, în care mă simt bine, mă simt în siguranță și sunt înconjurată de toată dragostea din lume. Fotografia de familie este foarte importantă și se regăsește în familiile noastre dintotdeauna. Familia pentru mine este cea mai importantă.

Fotograf profesionist de familie

Îmi place să fotografiez familiile acasa la ele, în viața lor de zi cu zi, acolo unde acasă este pentru toți. Indiferent daca este vorba de activități simple, care poate nu par importante la prima vedere, cum ar fi: să să gătiți împreună, să citiți împreună, să vă jucați sau pur și simplu să vă bucurați unul de celălalt. Aceste momente mă ajută să spun o poveste despre voi și despre cei mai importanți oameni din viața voastră. Și să nu vă gândiți că rutina voastră de zi cu zi nu este o inspiratie pentru fotografi;

Unele dintre imaginile pe care familiile mele le-au iubit cel mai mult sunt cele spontane, în care fac lucruri nesemnificative, și totuși în acelasi timp, naturalețea momentului m-a ajutat să surprind un moment unic, o emoție specială. Sunt momentele în care se așteptau cel mai puțin să le fac o poză, dar care le-au oferit fotografia lor preferată.