Fotografie de copii în București

Copii cresc foarte repede, sub ochii noștri, ai părinților. Creșterea lor, formarea și educarea lor în niște omuleți buni și faini este o provocare de zi cu zi pentru toți părinții. Și fotografierea copiilor poate fi uneori o sarcină dificilă, deoarece, de obicei, acestora nu le place să stea nemișcați în fața aparatului foto (mai ales atunci când sunt preocupați să se joace). Totul se întâmplă mult prea repede, spontan, ceea ce face activitatea fotografului extrem de dificilă pentru a surprinde momentul. Am aflat multe despre cum să fotografiez copii, făcând poze băiatului meu Luca <3 dar și copiilor prietenilor mei. 

Portretele spontane pentru copii sunt mult mai diferite decât momentele regizate în care le spunem: „priviți camera și zâmbiți”. Un adevărat portret va reflecta personalitatea, energia și unicitatea copilului.

Ședință foto de familie lifestyle

Experiența foto este toată doar despre a vă distra și a vă simți bine unul cu celălalt. Cele mai bune imagini sunt realizate atunci când toată lumea este relaxată și confortabilă. De obicei ajung dimineață la voi acasă, vă cunosc familia, și apoi încep să fotografiez. Consider că acest moment al zilei este unul în care nivelurile de energie ale fiecarui membri din familie sunt la maximul lor și dimineața oricum oferă o lumina naturală excelentă. Dar în același timp, putem fi flexibili cu timpul fără a ne grăbi.

Vom petrece dimineața făcând lucrurile care-ti place sa le faceți în familie, nu va fi nevoie să pozezi în vreun fel sau să privești spre aparatul foto. Mulți au această reținere, există mereu concepția că nu sunt fotogenici. Deoarece îmi place să surprind momentele în mod natural, reușesc de fiecare dată să suprind partea voastră frumoasă și să creez amintiri faine care vă vor bucura mereu.

Fotografie de copii

Momentele nebune, leneșe și pline de râs. Picioarele mici și părul sălbatic. Toate lucrurile acestea …. Veți dori să le țineți minte :D 

Fotografiez portrete de familie bazate pe prezent, pe aici și acum, pe suprinderea momentelor unice în sesiuni foto în stil „zi de zi” (lifestyle), deoarece, după cum știți bine, timpul trece prea repede! Acum îi ajutam să facă primii pași, și imediat ne uităm cum pleacă la școala :D Mă refer la captarea naturalului, a ceea ce sunt copiii zi de zi, chiar acum, în acest moment. Picioare goale, păr ciufulit, mustață de lapte :)) 

 Lasă-ți copiii să fie cine sunt :D veți iubi imaginile și amintirile.