Fotografie de botez

Fotografia de botez este foarte importantă. Momentul botezului trece atât de repede, iar fotografii reușesc să surprindă acele emoții trăite în ziua botezului care merită să fie păstrate peste ani și ani, dar și toate gândurile și privirile frumoase care au fost îndreptate către copiii noștri!

Mă simt atît de norocoasă că pot face fotografie de botez! Stilul meu este unul documentar, simplu și natural. Apreciez simplitatea, de cele mai multe ori mă ghidez după expresia „less is more”, astfel încât naturalul și emoțiile pot să iasă în evidență în cele mai pure forme ale lor.

Pentru că acestea sunt amintirile care rămân!

Fotografie de familie în București

Dacă îți place portofoliul meu, te aștept cu drag cu o oferta personalizată. Tot atunci putem discuta orice nelămuriri ai legate de eveniment.

Unele dintre imaginile pe care familiile mele le-au iubit cel mai mult sunt cele spontane, și totuși în acelasi timp, naturalețea momentului m-a ajutat să surprind un moment unic, o emoție specială. Sunt momentele în care se așteptau cel mai puțin să le fac o poză, dar care le-au oferit fotografia lor preferată.  

Vreau sa va arat si voua cateva dintre familiile faine pe care am avut ocazia sa le fotografiez anul acesta Desi a fost un an greu pentru toti, m-am incarcat cu asa multa energie buna!

Ma bucur de fiecare data cand am norocul sa intalnesc oameni asa frumosi si veseli!

Va multumesc tuturor !!!

Mai multe povești de familie puteți găsi aici:  https://danasacalov.ro/fotograf-de-familie-bucuresti/